Takmičenje startapova na Zlatiboru - SYMORG StartUp Day 2016

13 April 2016  /  Izvor: FON Beograd

1

Ne propusti priliku da predstaviš svoju poslovnu ideju pred žirijem eksperata i aktivnih investitora i osvojiš kartu za odlazak u Berlin – jedan od vodećih svetskih startap habova.  SYMORG StartUp Day 2016, održaće se 11. juna 2016. godine na Zlatiboru, u organizaciji Fakulteta organizacionih nauka, a u saradnji sa RAINMAKING LOFT iz Berlina i ICT hub-om.

Pozivamo sve zainteresovane startape i preduzetnike iz različitih oblasti, od IT industrije do socijalnog preduzetništva, koji imaju ideju, tim i potencijal da razviju novi globalni proizvod ili uslugu da se prijave i takmiče.

Osim dva pripremna treninga u Beogradu i na Zlatiboru, finaliste očekuju i vredne nagrade namenjene daljem razvoju poslovanja.

Prvoplasirani startap kao nagradu dobija avionski prevoz + 15 dana boravka u RAINMAKING LOFT Berlin, dok je nagrada za drugo plasirani startap 6 meseci učešća u programu ICT hub-a.

Za informacije o mnogobrojnim partnerima i sponzorima projekta, kao i prijave za SYMORG StartUp Day 2016 posetite našu stranicu http://symorg.fon.bg.ac.rs/startupday/

Prijave su otvorene do 24. aprila 2016. godine.

Privreda & usluge Takmičenje Edukacija