Svečano otvoren teren sa veštačkom podlogom, uz promociju škole fudbala FK Čajetina

22 April 2016  /  Izvor: KSC Čajetina

1

Povodom zvaničnog otvaranja terena sa veštačkom podlogom JP „Kulturno sportski centar“  u Novom parku, održana je promocija Fudbalskog kluba Čajetina, na kojoj su se prisutnima predstavile sve klupske selekcije, od seniorske do najmlađih, uz trenere Darka Vidića, Miroslava Ćaldovića, Ivana Lazovića, Marka Kostadinovića i Olivera Lazarevića. Tom prilikom, predstavljena je i nova sportska oprema koju su dobili polaznici klupske škole fudbala, a napravljen je i kratak osvrt na odlične rezultate seniora u prolećnoj polusezoni Okružne lige. Kao čin zvaničnog otvaranja terena, odigrana je utakmica između najmlađih fudbalera FK Čajetina.

Klub je izrazio veliku zahvalnost Opštini Čajetina, Sportskom savezu Čajetine i svim roditeljima polaznika škole fudbala i prijateljima kluba, a posebna zahvalnost iskazana je lokalnoj samoupravi i svim opštinskim javnim preduzećima koja su pomogla u pripremi novog terena i uređenju njegove neposredne okoline.

Prisutnima se obratio i Perica Vujović, otac Marka Vujovića, pozvavši prisutne na humanitarni koncert, koji će se u sredu 27. aprila održati u Hali sportova, s ciljem da se prikupe sredstva za Markovo lečenje. Predsednik FK Čajetina, Nikola Smiljanić, u ime kluba uručio je poklon za Marka, uz želju za što brži oporavak.

Sport & rekreacija Promocija Opština Čajetina, Čajetina