Studentska IT konferencija "We are the future of IT" Zlatibor 2018.

1 Oktobar 2018  /  Izvor: WATFOI
Datum: -

1

Studentska IT konferencija We are the future of IT održaće se na Zlatiboru, u Studentskom odmaralištu Ratko Mitrović, od 12. do 15. oktobra 2018.

Cilj projekta je da omogući komunikaciju između kompanija i studenata, priušti studentima neformalno obrazovanje, upozna ih sa savremenim tokovima i trendovima u oblasti informacionih tehnologija i nadogradi njihova znanja i veštine.

Konferencija će težiti ka praćenju potreba tržišta i novih tehnologija, širenju na čitav region i kreiranju univerzalnog komunikacionog kanala između kompanija i studenata, te podršci neformalnog obrazovanja.

We are the FUTURE of IT je konferencija čiji je cilj stvaranje konkretnih preduslova za upoznavanje studenata sa prioritetno praktičnim znanjima i veštinama u oblasti informacionih tehnologija. Pored osnovnog cilja proširivanja akademskog obrazovanja, cilj konferencije je i upoznavanje studenata sa načinima i uslovima poslovanja IT kompanija, a sve kako bi što lakše stupili na poslovno tržište. Konferencija podržava ambiciozne, uporne i studente željne znanja, te neguje akademske vrednosti.

Cilj projekta je da okupi studente iz IT sektora sa svih fakulteta u Srbiji radi:
Razmene informacija i iskustava, različitim načinima pristupa i rešavanja konkretnih problema u oblasti informacionih tehnologija, Upoznavanja sa načinom rada i poslovanjem IT kompanija u Srbiji, sticanja novih znanja i veština, ličnog kontakta i upoznavanja sadašnjih studenata, i ljudi iz privrede, uspostavljanja trajnog profesionalnog kontakta i buduće očekivane saradnje.

Privreda & usluge Seminar Opština Čajetina, Zlatibor