Stend Up predstava "Neša Bridžis" Zlatibor

11 Jul 2019  /  Izvor: TO Zlatibor
Datum:

1

Stend Up predstava "Neša Bridžis"
Datum održavanja 16. jul 2019.
Mesto održavanja Kraljev trg, Zlatibor

Neša Bridžis je srpski stand up komičar, jedan od utemeljivača ovoga žanra na EX YU prostoru. Karijeru je započeo u prvoj srpskoj stand up organizaciji „Standup.rs“, a ovim pozivom profesionalno se bavi već 6 godina. Održao je preko 1500 nastupa u Srbiji i zemljama regiona (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora, Slovenija), a publika je imala priliku da prisustvuje njegovim nastupima i u Badenu, Cirihu, Melburnu, Sidneju… Sa kolegama je nastupao na festivalima širom regiona i njihove predstave punile su velike dvorane, kao što su koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u Zagrebu, Dom sindikata i Dom omladine u Beogradu.

Neša Bridžis je i internet zvezda čija gostovanja u emisijama i snimci nastupa imaju milionske preglede na Youtube kanalima. Prepoznatljiv je po tome što, pričajući o imaginarnim likovima, govori o univerzalnim ljudskim problemima, strahovima i nadanjima, pa i o temama kojih se većina nas stidi. Odličan je imitator i majstor improvizacije koji ume da ostvari kontakt i interakciju sa publikom, po čemu ga prepoznaju i pamte.

Nikada ne zapisuje svoje tekstove jer smatra da se tako gubi spontanost, koja je glavna karakteristika njegovog nastupa. Od 5 sati raspoloživog autorskog materijala priprema i izvodi pojedinačne nastupe, od kojih je svaki nova, originalna predstava, prilagođena konkretnoj publici, prostoru i vremenu.

Moto Neše Bridžisa je „Stand up je život, a život je stand up“!

Kultura & tradicija Predstava Provod i zabava Opština Čajetina, Zlatibor