Šta donosi 5. verzija portala o Zlatiboru - Čudna i čarobna moć

1 April 2021  /  Izvor: Radionica KRUG

1

Brze pretrage i pregledan sadržaj osnovne su odlike 5. verzije prvog internet mesta o planini Zlatibor, registrovanog medija Zlatibor - Čudna i čarobna moć zlatibor.rsOvo online putovanje počelo je 1999. i stiglo do 2021. godine - pratimo dešavanja i promovišemo već 22. godinu. 

Sad je lako pronaći smeštaj u delu PRONAĐI APARTMAN, HOTEL, KUĆU na zlatibor.rs/apartmani, ili pronaći kontakt za uslugu u PRETRAŽI POSLOVNIK ZLATIBORA - Registar privrede i usluga Zlatibora na zlatibor.rs/privreda.

Razvojem naseljenog mesta Zlatibor u ponudi je sve veći broj poslova pa prvi Registar privrede i usluga Zlatibora postaje mesto gde se pronalaze kontakti od pekara do lekara. Grupisanje privrednih subjekata izvršeno je prema: Turizam & Zabava, Majstori & Proizvodnja, Kuća & Održavanje, Prodaja, Zdravlje & Lepota, Intelektualne usluge.

Pored zanimljivijeg prikaza najposećenije web kamere, vremenske prognoze, stranica od interesa, vesti, obaveštenja...izdavaoci smeštaja su dobili preglednije strane sa podstranama prema tipovima smeštaja, koje jasno ističu sve njihove prednosti, vodiče za dolazak gostiju na lokaciju smeštaja, rezervacione forme sa pregledom svih rezervacija, kontakte i promocije na socijanim mrežama.
Potražioci smeštaja dobili su brze pretrage po ceni, strukturi smeštaja, vrsti smeštaja, smeštaju koji prima kućne ljubimce, smeštaju koji ima bazen ili wellness...

Na novom portalu ponovo se pričaju priče o Najlepšim kućama Zlatibora. Za one koji prvi put dolaze tu su 9 razloga da zavolite Zlatibor.

Rečima Zdravo, ja sam prva planinska kamera u Srbiji - pozdraviće Vas web kamera koju podjednako posećuju i turisti i meštani i koja je proteklih meseci budno pratila izvođenje radova na jezeru i Kraljevom trgu.

Oglasi su sadržaj koji ističe one koji daju popuste, promocije, gratis dane...Nekretnine Zlatibora su tu za one koji traže ili prodaju plac, apartman, kuću.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim učesnicima portala na saradnji i strpljivom iščekivanju novih pogodnosti koje najstariji portal o planini Zlatibor sada ima.

Ukoliko ste ekstreman ljubitelj planine Zlatibor, pridružite nam se, postanite deo prvog i najviđenijeg online mesta o planini Zlatibor ili nas pratite na socijalnim mrežama.

KONTAKTIRAJTE NAS na 0658848009 ili na krug@radionicakrug.com

Vidimo se na vrhu!
Radionica KRUG tim

Privreda & usluge Promocija Promocije Radionica KRUG Opština Čajetina, Zlatibor