Srđan Dinčić - Treće stanje u Užicu

20 Mart 2019  /  Izvor: SCENA ASM
Datum:

1

Stand up "Treće stanje" Srđan Dinčić, Narodno pozorište Užice, petak, 22. mart u 20 časova.

Ovo je četvrti stand up specijal Srđana Dinčića koji je premijerno izveden na otvaranju StandUpFest-a 2017. godine pred prepunom dvoranom. Nastup se u Beogradu održava jednom mesečno u Ustanovi kulture “Vuk Stefanović Karadžić” nakon dva reprizna igranja u matičnom klubu organizacije Standup.rs, Ben Akiba comedy club-u, a u toku je turneja po gradovima, što je bio slučaj i sa prethodnim specijalom “Đavo iz jagode”.

Nakon odigranih predstava u Beogradu, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici, Bečeju, Kruševcu, Jagodini, Nišu i mnogim gradovima u Srbiji, Srđan će imati priliku da ponovo izvede ‘’Treće stanje’’ pred publikom u Užicu, Užičko Narodno Pozorište, 22. marta od 20 časova!

Srđan Dinčić je stand u komičar iz prve postave organizacije Standup.rs. Iza sebe ima 6 godina rada i više od 1500 nastupa u Srbiji i regionu. Njegova 3 One man show-a do sada su: „Ispod nevidljivog kišobrana“, „Laž po istinitom događaju“ i „Đavo iz jagode“ dok će četvrti biti premijerno izveden na Stand up Festu 2017. godine.

Bio je učesnik svih festivala u zemlji i regionu i headliner svakog Stand up Festa u Beogradu. Scenarista je i učesnik emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i Večeri improvizacije, koju izvodi već 3 godine sa svojim kolegama iz organizacije. Učestvovao je u projektu „Stand up & more“ koji se emituje na kanalu Comedy central Extra i prvi je stand up komičar sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata sa show-om „Đavo iz jagode“. Učesnik je TedEx konferencije i jedan od najpoznatijih aforističara u Srbiji. Otvarao je nastup čuvenih komičara Eddie Izzard-a (UK) i Dylana Moran-a (IR).

Kultura & tradicija Predstava Provod i zabava Opština Užice, Užice