Spot Užičanina Branka Kujundžića QB emitovan na MTV

21 Jun 2017  /  Izvor: Užička nedelja

1

Užičanin Branko Kujundžić - QB, posle spota „Unaware“, koji je u septembru prošle godine emitovan na MTV, zajedno sa producentom Markom Kostićem, uradio je još jedan spot, koji je ponovo emitovan na MTV, a na Jutjub kanalu za desetak dana ima oko 130.000 pregleda.

Za razliku od prethodnog, novi spot „Možeš sve“ je na srpskom jeziku. Vokal je Tanja Petrović, koja je i napisala tekst pesme. U spotu glumi užički glumac Vahidin Prelić i glumica iz banjalučkog pozorišta Jovana Jokić. Produkciju je pomogao Ivan Novitović.

- Spot je lepo prihvaćen i lepe su reakcije ljudi. Sniman je na Tjenitštu, kod spomenika. Hteo sam da napravim jednu lepu priču, koja je pomalo nestvarna, platonska, da potaknem ljude na razmišljanje, da uživaju, a da se ujedno ne opterete. Po reakciji, vidim da je izazvao emocije. I ovaj spot je emitovan na MTV, imao sam intervju na Pinku i biće na Kopernikusu - kaže Branko Kujundžić.

Celu priču iz spota, Branko kaže da je hteo da uobliči tom lokacijom, „jer taj predeo nosi ljubav prema otadžbini koje više nema, tako da je i to neki ideal ljubavi“.
- Spot smo snimali nedavno i hvala Nacionalnom parku „Sutjeska“, koji nam je dozvolio da radimo na toj lokaciji. Snimanje je trajalo oko pet sati, posle je sledila montaža, i Marko i ja smo na kraju uobličili scenario - rekao je Branko.

On planira da za nekoliko meseci uradi još jedan spot na srpskom jeziku. Kako kaže, možda će opet biti neka ljubavna priča.

Z. G.

 

Kultura & tradicija Promocija Opština Užice