Sportsko-edukativna akcija "Šta treniraš?"

16 Avgust 2014  /  Izvor: KSC Čajetina
Datum:

1

Na Zlatiboru će u ponedeljak, po prvi put, biti održana sportsko-edukativna akcija „Šta treniraš?“, u organizaciji Javnog preduzeća „Kulturno sportski centra Čajetina“ , Sportskog saveza opštine Čajetina i Turističke organizacije Zlatibor, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije.

Ova akcija, uz prateći „Sajam sporta“, održaće se 18. avgusta, sa početkom u 12 časova, na Kraljevom Trgu na Zlatiboru, sa ciljem da decu sa područja naše opštine motiviše za rekreativno bavljenje sportom i da ih upozna sa značajem sporta i zdravog načina života.

Akciji će prisustvovati i predstavnici organizacija pokrovitelja, tako da je moguć dolazak nekog od čelnih ljudi Sportskog saveza Srbije, ali i nekog od proslavljenih bivših sportista koji bi imao ulogu centralnog promotera manifestacije, dok će na „Sajmu sporta“ učešće uzeti i sportisti iz lokalnih klubova sa područja Čajetine.

Organizatori ove sportske manifestacije pozivaju decu školskog uzrasta sa teritorije opštine Čajetina da u što većem broju uzmu učešće u ovoj manifestaciji i shvate značaj bavljenja sportskim aktivnostima.

Da je ova akcija prava stvar, svedoči i to što se „Koka-Kola“, pored niza akcija sličnog tipa koje je podržala uključila baš u nju, u vidu sponzora i promotera. Za sve prisutne ovaj brend sprema razna iznenađenja: “Zato u ponedeljak svi na Zlatibor“.

Sport & rekreacija Promocija Opština Čajetina, Zlatibor