Sportske igre mladih Zlatibor

13 Jun 2019  /  Izvor: www.zlatiborpress.rs
Datum:

1

Zlatibor će i ove godine biti domaćin jednog od kvalifikacionih takmičenja „Sportskih igara mladih“ za Srbiju. Pobednici po disciplinama plasiraće se na završno takmičenje, koje će se održati u Beogradu.

Svečano otvaranje zakazano je za 11 časova, na Kraljevom trgu, a iz Sportskog saveza Čajetine pozivaju sve zainteresovane da svojim prisustvom podrže ovu manifestaciju koja je možda i najmasovnije takmičenje ovog tipa u Srbiji.

Takmičenje će se održati u organizaciji Sportskog saveza Čajetine, a uz podršku Sportskog centra Čajetina, Opštine Čajetina, Turističke organizacije Zlatibor, kao i uz učešće osnovnih škola sa prostora opštine.

Kao i prošle godine, discipline su: mali fudbal, ulični basket, odbojka i odbojka na pesku, šah, stoni tenis i između dve vatre.

Podsećamo, na prethodnom izdanju Igara na Zlatiboru najuspešnije su bili sportisti opštine domaćina, posle čega su usledila i zapažena izdanja čajetinske ekipe u odbojci na pesku, koja je na međunarodnom takmičenju Igara u Splitu osvojila srebrnu medalju.

Sport & rekreacija Takmičenje Opština Čajetina, Zlatibor