Specijalna bolnica Čigota i TO Zlatibor dobitnici priznanja International Serbian brend

23 Februar 2015  /  Izvor: Specijalna bolnica Čigota

1

Na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, Specijalna bolnica Čigota Zlatibor, dobila je priznanje-povelju za ponos INTERNATIONAL SERBIAN BREnd.

Povodom Dana Srbije, na Sretenje 15.02.2015.godine, Srpski institut za javnu diplomatiju u Briselu, doneo je odluku da priznanja-povelje za ponos INTERNATIONAL SERBIAN BREnd dodeli na ovogodišnjem Medjunarodnom Beogradskom sajmu turizma, vina, suvenira i horeca:
1. TO ZLATIBOR za višegodišnji uspešan rad i ugled turizma Srbije u svetu
2. Specijanla bolnica ČIGOTA Zlatibor, za višegodišnji vrhunski rad u domenu medicinskih usluga i zdravstvenog turizma za goste iz celog sveta

Serbian institute for public diplomacy Brussels, Srpski institut za javnu diplomatiju koji je osnovan pre 5 godina i radi sa sedištem u Briselu, okupio je obrazovane ljude našeg porekla koji žive i rade širom EU i sveta, da svakodnevno, u komunikaciji sa diplomatama, novinarima, privrednicima i drugim ciljnim javnostima, na više stranih jezika prezentuju i promovišu Srbiju po svemu lepom što jeste, privreda, turizam, kultura, nauka, sport, tradicija, muzika, hrana i piće.

Osnivač i predsednik Instituta je gospodin Zoran Milinković iz Pariza, rodom iz Kraljeva, koji više od 30 godina, kao ugledni privrednik i patriota živi i radi u Francuskoj i širom sveta.

U dizajnerskom rešenju, umesto engleskog BRAND, napisano je BREnd, isto se izgovara, tradicionalna srpska reč koja objašnjava naš inat i upornost, a kod stranaca i medija je izazvalo velike simpatije.

Prva priznanja, za ponos sirom sveta INTERNATIONAL SERBIAN BREnd dobili su i poneli naši teniseri na Grand slam ATP turiniru na Roland Garrosu u Parzu, tenis kao svetski brend Srbije, potom vaterpolisti, košarkaši, šljiva i malina, Sabor trubača u Guči, a Emir Kusturica i Miki Manojlović projekat Serbian BREnd prezentovali su na filmskom festivalu u Kanu.

Privreda & usluge Promocija