Spa wellness Čigota Zlatibor - bazen, sauna, parno kupatilo, slana soba, ruske kupke

29 Decembar 2018  /  Izvor: SB Čigota

1

Spa & Wellness Čigota Zlatibor - novo u ponudi SB Čigota, renovirani spa wellness. Bazen, sauna, parno kupatilo, slana soba, ruske kupke, tretmani lica i tela, SPA program, LUX program, GOLDEN i LUX paketi...

Osnivanjem SPA&wellness Čigota, Specijalna bolnica na Zlatiboru dobila je novu, savremenu dimenziju, čime se, uz tradicionalno profesionalan odnos prema pacijentima i klijentima, okrenula ka svima kojima je potreban aktivan odmor, rekreacija i relaksacija.

Zahvaljujući prepoznatljivim i visokostručnim kadrovima iz oblasti medicine, ovaj zaseban deo pruža gostima poseban benefit koji drugi spa&wellness sektori ne mogu: mogućnost stalne lekarske kontrole i po potrebi raznovrsne medicinske procedure.

Zato je i bilo neophodno da se primene svetski standardi u kreiranju individualnog progama masaža i pakovanja tela/lica, u kombinaciji sa aromaterapijom, mineralnim solima, termalnim blatom, krioterapijom, preparatima na bazi plemenitih metala (srebra i zlata), kakaoa, argan ulja, kokosovog i lanenog ulja, kao i drugih specifičnih preparata sa izraženim detoksikantnim i regenerativnim dejstvom, kojima se postižu brzi i efektni detoks, regenerativni i antistres rezultati.

Privreda & usluge Promocija Wellness Opština Čajetina, Zlatibor