Ski centar Tornik Zlatibor - "Top Summer" vikend, 15% popusta za zabavne sadržaje

1 Jul 2015  /  Izvor: Skijališta Srbije
Datum: -

1

Letnja sezona u planinskom centru Tornik na Zlatiboru otvorena je proteklog vikenda, a već prvog vikenda od otvaranja posetioce očekuje popust od 15% za zabavne sadržaje. Kako se praksa iz zimske sezone pokazala kao veoma dobra, Skijališta Srbije i tokom letnje sezone nastavljaju sa brojnim promotivnim aktivnostima. Prvi od tri promo vikenda kreće već u četvrtak i trajaće do nedelje, a svi turisti koji posete Tornik na Zlatiboru će moći da ostvare 15% popusta na cenu karata za neke od brojnih sadržaja.

Ljubiteljima prirode koji odmor provode na većoj nadmorskoj visini na raspolaganju su panormaske vožnje žičarom, pešačke ture, staze za planinski biciklizam i planinski kart. Takođe, na raspolaganju su i adrenalinske atrakcije poput boba na šinama i tjubing staze.

Pored ovih sadržaja, posetioci će moći da oprobaju svoje veštine u mini golfu, čiji je teren sa devet rupa prilagođen planinskom ambijentu, ali i u košarci, tenisu i fudbalu na multifunkcionalnom terenu.

Tokom letnje sezone u planinskim centrima će se organizovati tri „Top summer” vikenda, a termini su 2. - 5. jul, 30. jul - 2. avgust i 27. - 30. avgust.

Zabavni sadržaji na Torniku rade za posetioce svake srede, četvrtka, petka, subote i nedelje od 11 do 17.30 časova.

Za turiste koji borave na Zlatiboru, organizovan je prevoz od centra planine do Tornika i to u polascima od 10.30, 12.30, 15.00 i 16.30 časova.

Turizam Promocija Provod i zabava Opština Čajetina, Zlatibor
Povezano: Ski centar Tornik