Ski centar Tornik Zlatibor - otvorena letnja sezona

27 Jun 2015  /  Izvor: TO Zlatibor

1

U petak, 26. juna, zvanično je otvorena letnja sezona na ski centru Tornik. Otvaranju je prisustvovao Ministar trgovine, turizama i telekomunikacija Rasim Ljajić, direktor JP Skijališta Srbije Dejan Ljevnajić, predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović, direktor TO Zlatibor Arsen Đurić, kao i brojni predstavnici medija i turističke privrede Zlatibora.

Za sve posetioce će za vikend otvaranja, od 26. do 28. juna, biti odobren popust od 50 % na cenu karata sve sadržaje.  Centar će tokom letnje sezone za turiste biti otvoren svake srede, četvrtka, petka, subote i nedelje od 11 do 17:30 časova.

Ljubitelji planine i prirode će pored redovnih sadržaja na ovoj planini imati prilike da uživaju u panoramskoj vožnji žičarom, šetnjama, vožnjom tjubing stazom i bobom na šinama, ali i u odličnim stazama za planinski biciklizam. Posetioci će moći da oprobaju svoje veštine u mini golfu. Teren za mini golf sa devet rupa prilagođen je planinskom ambijentu, a oprema za ovaj sadržaj se može iznajmiti u samom centru. Takođe, centar je opremljen i multifunkcionalnim terenom za fudbal, košarku i tenis na kojima je, pored rekreacije, moguća i organizacija sportskih turnira.

Skijališta Srbije razvojem letnjih sadržaja i širenjem tursitičke ponude na Torniku pružaju mogućnost da porodice i ljubitelji Zlatibora aktivno provedu odmor na planini i da uživaju u prijatnim letnjim temperaturama u prirodi.

Karte za sve sadržaje mogu da se kupe na prodajnom mestu na Torniku, a na istoj lokaciji ljubitelji planinskog biciklizma mogu da iznajme bicikle kao i ostale rekvizite potrebne za aktivan odmor u prirodi.

Kao i svake godine, organizovan je prevoz iz centra Zlatibora (polasci sa autobuske stanice) do Tornika u periodu od 9:00, 10:30, 12:00 i 14:00 časova.

Sport & rekreacija Promocija Tenis Opština Čajetina, Zlatibor
Povezano: Ski centar Tornik