Ski centar Tornik Zlatibor - bicikl za ostvarenih 30.000 vožnji

14 Avgust 2015  /  Izvor: Skijališta Srbije

1

Već na polovini letnje turističke sezone u planinskim centrima Srbije ostvareno je 30 hiljada vožnji. Na polazu žičare na Torniku na Zlatiboru Mia Bogdanović bila je baš ta 30 hiljadita vožnja i tim povodom v.d. direktora Skijališta Srbije Dejan Ljevnaić dodelio joj je poklon, biciklu, kao znak pažnje, ali i uspomenu na ovo leto.

“Već na polovini sezone ostvarili smo najbolji letnji rezultat od kad radimo. 30 hiljada ostvarenih vožnji u planinskim centrima od početka letnje sezone je zaista odličan rezultat i to pokazuje da se rad na afirmaciji domaćeg letnjeg turizma i te kako isplatio”, rekao je Ljevnaić.

On je istakao da je i protekli vikend u planinskim centrima je obeležio najveći broj prolaza od početka letnje sezone, pa je za četiri dana ostvareno je više od 8 hiljada vožnji u sva tri centra.

„Od početka letnje sezone do danas ostvarena je duplo veća poseta i poslovni rezultat u odnosu na prethodnu sezonu i slobodno možemo da kažemo da su planinski centri u Srbiji jedna od najtraženijih turističkih destinacija. Veliki broj turista dokazuje da su posetioci srpskih planina zadovoljni ponudom koja obuhvata najrazličitije sardžaje - od porodičnih do adrenalinskih“, naglasio je v.d.direktora Skijališta Srbije.

Govoreći o turističkoj ponudi naših centara, Dejan Ljevnaić je istakao da je ona prilagođena svim tipovima turista, pa se tako broj onih koji se odluče za leto na  planini povećava iz sezone u sezonu. „Ovo je odličan pokazatelj da se svest kod turista polako menja i da se gosti iz zemlje i inostranstva sve više odlučuju na drugačiji vid odmora“, rekao je on.

Dobitnica nagrade je sa velikim iznenađenjem primila poklon i rekla da će ovo leto na Zlatiboru pamtiti. „Nisam očekivala nagradu, pogotovu ne biciklu, i zaista sam oduševljena. Tornik je fantastičan za odmor i preporučila bih svima da iskoriste mogućnosti koje pruža planina“, rekla je ona. Mia Bogdanović, koja ima 14 godina, došla je na Tornik sa mlađim bratom i prijateljima iz Pekinga, NR Kine, gde je rođena i gde živi sa porodicom.

Sport & rekreacija Promocija Biciklizam Opština Čajetina, Zlatibor