SHE WILL HOUSE YOU - Lena GLISH - nastup u Ptuju, Slovenija

20 Mart 2019
Datum:

1

22. marta u Ptuju, Slovenija, zlatiborski DJ LENA GLISH nastupa kao headliner na događaju SHE WILL HOUSE YOU koji promoviše ženske DJ izvođače house muzičkog pravca.

U Xtime Klub-u scenu će deliti sa sjajnim slovenačkim i hrvatskim DJ devojkama Panoma, Urška Gros i Barbara Glavnik - Barbs. Na svom FB profilu poziva svoje fanove See you there! HOUSE YOU!

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Lena Glish (Lena Glišović)  20-godišnji DJ poreklom sa Zlatibora, trenutno živi u Novom Sadu. Elektronskom muzikom se bavi 7 godina. Prvi put na sceni se pojavila 2015. godine na Park Festu a nakon toga i u užičkim klubovima Skala i Garaža.

Rezident je organizacije Haos koju je osnovala zajedno sa drugarima iz Užica i Zlatibora sa ciljem da donesu nešto novo u njihov grad i da ljudima približe elektronsku muziku. Pored Haosa, Lena je od 2016. godine rezident zlatiborskog HillsUp Festivala.

Našla se za DJ pultovima beogradskog splava Povetarac, bašte Sava Centra, Rokanja, Monkey i Imperija bara. Pored pomenutih klubova učestvovala je i na festivalima kao što su Jungle Festival u Beloj Crkvi, zrenjaninski Soundlovers i novosadski Sector One a plasirala se i u finale DJ takmičenja koje je organizovao Serbia Wonderland Festival. 2018. godinu obeležili su njeni nastupi na HillsUp Festivalu gde je imala ogromnu podršku publike, specijalan set koji je odradila za organizaciju Time:Code u Kulturnom Centaru Lab i openair nastupima na centralnom trgu Novog Sada na Winter Festu i Festivalju ljubavi.

Nakon završenog kursa produkcije elektronske muzike na SAE institutu u Beogradu Lena pokušava da se što više skoncentriše na muzičku produkciju pa možemo očekivati dobre house muzike u budućnosti.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Kultura & tradicija Zanimljivosti Provod i zabava Lena GLISH Opština Čajetina