Prvomajski praznici na Zlatiboru

26 April 2017  /  Izvor: TO Zlatibor

1

Turistička organizacija „Zlatibor“ Vas poziva da prvomajske praznike provedete na Zlatiboru i dočekate Prvi maj na Vodicama ili nekom od izletišta na našoj planini (Gostilju, Sirogojnu, Semegnjevu, Ljubišu, Rožanstvu, Šljivovici, Jablanici...). Tokom praznika zlatiborski hotelijeri su obezbedili popuste u svojim objektima, tako da možete boraviti na Zlatiboru i po znatno nižim cenama, i do 20% u odnosu na cene u zimskoj sezoni.

Prvog maja, opština Čajetina i Turistička organizacija „Zlatibor“ organizuju koncert jedne od najpopularnijih muzičkih zvezda Zdravka Čolića. Koncert počinje u 20 časova na Kraljevom trgu.

Ono po čemu je poznat, a u čemu većina gostiju najviše uživa su šetnje Zlatiborom, a ljubitelje ovih aktivnosti očekuju uređene i označene pešačke i biciklističke staze do vrha Čigote, do Tornika, do Gradine, gde je postavljen vidikovac sa teleskopom.

Turističke agencije će organizovati izlete do obližnjih turističkih lokaliteta, dok boravite na Zlatiboru možete posetiti Stopića pećinu, Muzej pod otvorenim nebom Staro selo u Sirogojnu, vodopad u Gostilju, Mećavnik i voziti se čuvenim „Ćirom“ u Mokroj Gori.

Tokom prvomajskih praznika od 29.04. do 02.05.2017. radiće centar Tornik, u vremenu od 10 do 17 časova. Svi posetioci će moći da uživaju u panoramskoj vožnji šestosednom žičarom i bobu na šinama.

Prvog maja biće organizovana „Svesrpska moba“ na izgradnji „Zlatne gondole“, koja će povezivati centar Zlatibora sa skijalištem Tornik.

Turizam Promocija Putovanje, izlet Opština Čajetina, Zlatibor, Sirogojno, Gostilje, Vodice
Povezano: Ski centar Tornik