Prvi BOR letnji festival uskoro na Zlatiboru – dvodnevna manifestacija muzike, gastronomije i porodične zabave

17 Jun 2024
Datum: -

1. BOR letnji festival uskoro na Zlatiboru – dvodnevna manifestacija muzike, gastronomije i porodične zabave
Najnoviji hotel u Srbiji sa pet zvezdica, BOR Hotel by Karisma, u saradnji sa Turističkom organizacijom Zlatibor, ovog juna organizuje prvi BOR letnji festival. Reč je o dvodnevnoj manifestaciji muzike, gastronomije i porodične zabave koja će da se održi u prelepom ambijentu BOR Hotela by Karisma, 21. i 22. juna 2024. na Zlatiboru. Svi posetioci će imati jedinstvenu priliku da uživaju u bogatom programu na početku letnje sezone na najlepšoj planini u Srbiji.

“Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo projekat na čijoj realizaciji smo posvećeno i sa velikom pažnjom radili u prethodnom periodu. BOR letnji festival je prvi festival ove vrste na Zlatiboru i verujemo da je upravo jedna ovakva manifestacija bila potrebna ovom kraju, da dodatno unapredi kulturnu i turističku ponudu Zlatibora. Kroz saradnju sa Turističkom organizacijom Zlatibor i podršku lokalne zajednice, sigurni smo da će BOR letnji festival da postane tradicionalni događaj i omiljena destinacija za veliki broj gostiju kako iz Srbije, tako i iz čitavog regiona. Očekuju nas dva dana ispunjena muzikom, vrhunskom gastronomijom i zabavom za celu porodicu, i radujemo se što ćemo zajedno imati mogućnost da stvorimo nezaboravne letnje uspomene, uživamo u bogatom programu i posebnoj atmosferi koju donosi Zlatibor tokom leta”, istakli su organizatori festivala.

Nišville džez veče prvi put na Zlatiboru
Prve večeri festivala, sve posetioce očekuje pravi muzički spektakl – renomirani Nišville džez festival prvi put će biti održan na najlepšoj planini u Srbiji. Na otvorenoj terasi Lobby bara u sklopu BOR Hotela by Karisma, ljubitelji kvalitetne muzike imaće priliku da uživaju u fantastičnoj atmosferi uz poznate italijanske aperitive Aperol i Campari, koji su pokrovitelj festivala.

Uživanje u vrhunskim ukusima i zabava za sve generacije
Drugi dan festivala donosi uživanje u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i porodičnim aktivnostima. Na otvorenoj terasi Lobby bara u sklopu BOR Hotela by Karisma i u LIBERTADOR Cigar Bar & Lounge, posetioci će moći da degustiraju specijalno kreiran meni iz restorana PINO i KUMO Rooftop Restaurant & Lounge. Idealna kombinacija autentičnih lokalnih sastojaka i internacionalnih specijaliteta zadovoljiće i najistančanija nepca. 

Pored uživanja u pažljivo pripremljenim ukusima, za sve posetioce pripremljen je i niz aktivnosti koji će da zabavi sve članove porodice. Od face paintinga, preko različitih animacija za najmlađe, do kreiranja porodičnih foto portreta, ovaj dan je pažljivo osmišljen da stvori nezaboravne uspomene za celu porodicu.

Jedinstveni BOR letnji festival pruža nezaboravno iskustvo za sve posetioce. Rezervišite vaš produženi vikend sa porodicom i doživite magiju leta na najlepši mogući način. Više informacija potražite na website-u ili pozivom na broj telefona +381 11 422 3181.

Kultura & tradicija Festival Provod i zabava Opština Čajetina, Zlatibor