Promocija Zlatibora u Temišvaru

18 April 2015  /  Izvor: TO Zlatibor

1

U Temišvaru je predstavljena turistička ponuda Srbije, u okviru promotivne kampanje „Moja Srbija“, koju sprovodi nacionalna turistička organizacija, a koja je namenjena srpskoj dijaspori.

Na promociji u restoranu Lojd, u centru Temišvara pored TO Srbije, učestovali su Turistička organizacija Zlatibora, Vršca i Brusa. Kostimirani glumci su posetiocima delili suvenire i publikacije, dok su članovi folklorne grupe služili domaći hleb i so.

U večernjim satima organizovana je prezentacija, kojoj su prisustvovali Generalni konzul Srbije u Temišvaru Lazar Manojlović, predsednik Udruženja Srba u Rumuniji Ognjen Krstić, kao i veliki broj medija i turističke privrede.

Predstavnici Turističke organizacije Zlatibor su građanima Temišvara predstavili ukupnu turističku ponudu planine sa posebnim akcentom na letnje sadržaje na Torniku, manifestacije tokom leta, mogućnosti koje Zlatibor pruža ljubiteljima aktivnog odmora, izlete koji se organizuju sa Zlatibora, smeštajne kapacitete. Na prezentaciji je predstavljena i ponuda Specijalne bolnice Zlatibor - Čigota.

Turizam Promocija