Promocija Zlatibora u Crnoj Gori u kampanji Zlatibor - izbor za sve

20 Jun 2016  /  Izvor: TO Zlatibor

1

Pod  sloganom „Zlatibor - izbor za sve“ Turistička organizacija Zlatibor nastavlja promotivnu kampanju pred predstojeću letnju sezonu u zemljama u okruženju  na kojima prisutne upoznaju, pre svega sa novim sadržajima na ovoj planini kao i popustima koje mogu ostvariti tokom trajanja kampanje. 

Prethodnih dana predstavnici TO Zlatibor promovisali su ovu destinaciju u Crnoj Gori. Već tradicionalno, gosti iz ove zemlje vole Zlatibor i čine veoma značajan procenat svih posetilaca. Prema statističkim podacima za ovu godinu broj posetilaca iz Crne Gore beleži značajan rast. Ovom prilikom promocija je vršena u dva grada, Podgorici i Herceg Novom.

U prostorijama PR centra u Podgorici promociji su prisustvovali predstavnici medija, turističkih agencija i kolege iz Turističke organizacije. Prisutni su pokazali veliko interesovanje za nove sadržaje na Zlatiboru kao što su Avantura park i Dino park, za nove smeštajne kapacitete na ovoj planini, kao i za brojna kulturna i zabavna dešavanja.

U Herceg Novom,  u foajeu dvorane „Park“, prezentaciji su prisustvovali njegova ekselencija generalni konzul Republike Srbije gospodin Slobodan Bajić, njegova ekselencija konzul Republike Srbije gospodin Zoran Dojčinović, predstavnici televizija i radija, sportski novinari, predstavnici turističkih agencija kao i kolege iz Turističke organizacije. Kao i u Podgorici, prisutni su pokazali veliko interesovanje za nove sadržaje, smeštajne objekte kao i popuste koje njihovi građani mogu da ostvare u brojnim objektima tokom trajanja kampanje za letnju sezonu.

Više informacija, kao i video zapise sa promocije iz Podgorice možete preuzeti ovde.

Turizam Promocija