Promocija turističke ponude Zlatibora u Banja Luci

27 Jun 2014  /  Izvor: TO Zlatibor

1

U saradnji sa kolegama iz Turističe organizacije Grada Banja Luka, Turistička organizacija Zlatibor održala je još jednu uspešnu promociju ukupne turističke ponude pred letnju sezonu. Promocija je održana u četvrtak, 26. juna u centru Banja Luke. U „Muzičkom paviljonu“ brojnim predstavnicima medija (Radio televizija Republike Srpske, Alternativna televizija, Bel televizija, Elta televizija, ...), turističkih agencija i ostalim zvanicama obratili su se, u ulozi domaćina direktor TO Banja Luke gospodin Ostoja Barašin i direktor TO Republike Srpske gospođa Nada Jovanović, koji su govorili o višegodišnjoj uspešnoj saradnji sa kolegama sa Zlatibora i izrazili želju da se ta saradnja nastavi.

Jovan Pavlović, predstavnik TO Zlatibora zvanicama je predstavio turističke potencijale planine. Pošto je turistički centar Zlatibor dobro poznat banjalučanima, gospodin Pavlović je naglasak stavio na nove sadržaje koji će ovog leta biti na raspolaganju gostima. Predstavio im je kamp, kao novi sadržaj koji je nedavno otvoren na Zlatiboru, zatim kupališta i otvorene bazene, nove trim staze... On je dodao da će se organizovati izleti do obližnjih turističkih lokaliteta, do vodopada u Gostilju, Stopića pećine i Sirogojna, ali i do Višegrada, Andrić grada. Takođe je naglasio da Tornik počinje sa radom od 02. jula i da će gostima na raspolaganju od ovog leta biti multifunkcionalni sportski tereni, tereni za mini golf i da se uskoro učekuje otvaranje još jedne adrenalinske atrakcije, bob na šinama.

Nakon prezentacije u „Muzičkom paviljonu,“ promocija Zlatibora je nastavljena na Trgu Krajina, gde su prolaznici uživali u zvucima i pesmi trubačkog orkestra Dejana Jevđića. Mnogi od njih su pevali zajedno sa trubačima stare hitove „Zlatibore, visoka planino,“ „Zlatibore, pitaj Taru“ i mnoge druge. Građanima je na Trgu podeljen propagandni materijal o turističkoj destinaciji Zlatibor.

Turizam Promocija