Promocija procesa životne srdine i zdravlja u Republici Srbiji

1 Decembar 2016  /  Izvor: RRA Zlatibor
Datum:

1

"Promocija procesa životne sredine i zdravlja u Republici Srbiji", koji partnerski organizuju Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine, Ministarstvo zdravlja i Ministarstvo prosvete Republike Srbije, u Hotelu "Zlatiborska noć" na Beloj Zemlji u Užicu, počeće 05. decembra u 11:00h.

Cilj skupa je predstavljanje Parmske Deklaracije i njenih 5 regionalnih prioritetnih ciljeva, kao i šire uključivanje nadležnih državnih organa, institucija i zainteresovane javnosti u proces životne sredine i zdravlja, kao i pojašnjenje uloge lokalnih nivoa vlasti i upravljanja u ovom procesu.

Skup se organizuje uz podršku Zlatiborskog Upravnog okruga i Regionalne razvojne agencije Zlatibor, a namenjen je svim relevantnim subjektima u oblasti životne sredine i zdravlja iz Regiona: resornim odeljenjima i službama u lokalnim samoupravama, inspekcijskim službama lokalnog i regionalnog nivoa nadležnim za životnu sredinu, otpad, vodu i zdravlje, opštinskim većnicima zaduženim za ovaj resor i najvišim opštinskim rukovodiocima, opštinskim javnim preduzećima, ustanovama i institucijama aktivnim u ovoj oblasti, kao i organizacijama civilnog društva koje se bave ovom problematikom i medijima.

Kontakt informacije:
office@rrazlatibor.rs i 031/523-065

Javni sektor Seminar Promocije Opština Užice, Opština Čajetina