Prodajna izložba radova korisnika Dnevnog boravka "Zračak"

18 Decembar 2014

U biblioteci u Čajetini, od 17. do 27. decembra, održava se prodajna izložba radova korisnika Dnevnog boravka za decu sa smetnjama u razvoju "Zračak".

Izložba obuhvata novogodišnje čestitke i druge radove nastale na kreativnim radionicama u okviru Dnevnog boravka, koje su korisnici "Zračka" napravili uz pomoć svojih vaspitača i članova Volonterskog socijalnog servisa.

Udruženje građana Zlatiborski krug, koje je pružalac ove socijalne usluge u Čajetini, trudi se da korisnicima pomogne, da kroz kreativne radionice, razvijaju svoju maštu i veštine fine motorike i ostvaruju svoje kreativne potencijale.

Značajnu podršku korisnicima pružaju i mladi volonteri, koji se u skladu sa svojim veštinama i interesovanjima priključuju radionicama.

Sav prihod od prodaje izloženih radova će se upotrebiti za nabavku radioničarskog materijala za korisnike "Zračka". Cene nisu određene, a građani Čajetine se pozivaju da posete izložbu i kupovinom dečjih radova, prema svojim mogućnostima, podrže rad Dnevnog boravka "Zračak".

Vesna Belčević, PR
UG Zlatiborski krug
Slobodana Penezića 31, Čajetina
063.85.79.935
zkrug@open.telekom.rs

Privreda & usluge Akcija Opština Čajetina, Čajetina