PRODAJA All seasons residence apartmana Zlatibor

27 Mart 2024

1

All Seasons Zlatibor Resort - Mesto gde se stvaraju uspomene! 

Na najprestižnijem i najmirnijem delu Zlatibora, uz dugi niz godina uspešnog poslovanja, osluškujući  Vaše potrebe, kreirali smo dom za Vas, dok ste na odmoru. 
Ako se sećate kako je bilo ranije, kada su se deca bezbrižno igrala u dvorištima, dok su se roditelji družili, smejali i imali vremena za sve, to sećanje je stvorilo All Seasons Zlatibor Resort, potpuno privatno naselje, sa dušom. 
All Seasons Zlatibor Resort sa preko 130 posebno dizajniranih apartmana, obuhvata dodatne hotelske sadržaje, kao što su SPA centar sa unutrašnjim bazenom i wellness centrom, salone za masažu i ulepšavanje, restoran, sky bar, loby bar/kamin sala, profesionalnu teretanu, kongresnu salu, dečiju igraonicu i druge prateće luksuzne hotelske sadržaje. Sve na jednom mestu!  
Privatno naselje, zatvorenog tipa, nalazi se na jednom od najlepših delova Zlatibora, izdvojen od gužve i buke, pružajući mir i privatnost, dok ste istovremeno udaljeni samo 5 minuta od centra, sa privatnim prilazom i prostranim parking prostorom, što vam omogućava da u svakom trenutku uživate u sigurnosti i komforu. 
Uz profesionalno upravljanje i saradnju sa All Seasons recepcijom vi ne kupujete nekretninu, već ulažete u budućnost. 

OSNOVNE INFORMACIJE: 
Mesto: Zlatibor 
Lokacija: Panta Mijailović 30B
Rok završetka izgradnje: Decembar 2024 
Kvadratura: 35-46 m2 
Povraćaj PDV-a: DA 

Privreda & usluge Privredne aktivnosti Nekretnine, Apartmani, Prodaja Opština Čajetina, Zlatibor