Priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" privrednicima zlatiborskog okruga

29 Septembar 2015  /  Izvor: Opština Čajetina
Datum:

1

Svečana dodela priznanja "Kapetan Miša Anastasijević", ove godine biće održana u utorak, 29. septembra u 16.00 časova u hotelu „Palisad“ na Zlatiboru.

Ovo svojevrsno ocenjivanje i vrednovanje preduzetničkog stvaralaštva, organizuje se u okviru projekta "Put ka vrhu", koji je nastao pre 15 godina, sa osnovnom idejom afirmacije privrednog i društvenog stvaralaštva Srbije.

Priznanje će biti dodeljeno za 20 privrednih i društvenih subjekta sa područja zlatiborskog okruga, koji se ističu u preduzetništvu i stvaralaštvu. Odluku o dodeli priznanja doneo je žiri, kojim predsedava prof. Radovan Pejanović, rektor Univerziteta u Novom Sadu, a koga čine istaknuti privrednici, novinari, profesori.

Nosioci projekta su "Media Invent" i novosadski i beogradski Univerzitet, a stručnu pomoć u njegovoj realizaciji daju Privredna komora Vojvodine i privredne komore Srbije i lokalne samouprave, u ovom slučaju opština Čajetina.

Ustanovljeno priznanje (Plaketa i Zlatnik sa likom Kapetana Miše) umetničko je delo Ljubiše Mančića, akademskog vajara iz Beograda.

Privreda & usluge Promocija Opština Čajetina, Zlatibor