Premijera predstave "Zla žena" Dom kulture Čajetina

10 Maj 2019  /  Izvor: www.zlatiborpress.rs
Datum:

1

Premijera predstave „Zla žena“ rađene prema tekstu Jovana Sterije Popovića održaće se u Domu kulture u Čajetini u ponedeljak, 13. maja u 20 časova.

Predstavu je adaptirala i režirala Biljana Zdravković, a izvešće je glumci amateri Doma kulture u organizaciji Sportskog centra Čajetina. Ulaz je besplatan.

Kada je na okupu ekipa glumaca - amatera kao što su: Žarko Božanić, Jela Pavlović, Mirela Marjanović, kojoj se nedavno pridružio profesionalni glumac Janko Radišić, Čajetinci znaju da ih očekuje odlična zabava. Podmlađeni igrom Tamare Despić i Vuka Zdravkovića, družina kojom rukovodi Biljana Zdravković izvešće 13. maja predstavu „Zla žena“ oživljavajući duh jednog vremena i drugačijeg prostora koji sobom nosi svoje osobenosti.

Janko Radišić i Mirela Marjanović su već bili partneri u duodrami „Tetka“ koja je prošla zapaženo kod publike. I u ovoj predstavi dobro su se uklopili, a ceo tim funkcioniše kao da svi oduvek igraju zajedno.

Zahvaljujući Biljani Zdravković koja je skoro dvadeset godina umetnički rukovodilac dramskog studija „Bistričak“ i starije grupe Doma kulture, Narodno pozorište iz Užica je i za ovu predstavu pozajmilo kostime, a muziku je uradio Nikola Pejović. Ekipa Zlatiborpresa se odlično zabavila prisustvujući jednoj od poslednjih proba pred premijeru, sa uverenjem da će „Zla žena“ pobrati odlične kritike od strane publike.
 

Kultura & tradicija Predstava Provod i zabava Opština Čajetina, Čajetina