Predstavnici Zlatibora na sajmu turizma u Moskvi

23 Mart 2016  /  Izvor: TO Zlatibor

1

Direktor Turističke organizacije Zlatibor Arsen Đurić i predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović sa svojim saradnicima održali su jutros sastanak sa zamenicom direktora Turističkog saveza Rusije Marinom Vjaceslavovnom i Olgom Vasiljevnom iz agencije "VoltaTravel". Ruski partneri su preko opštine Čajetina, Turističke organizacije i kancelarije za saradnju sa Ruskom Federacijom na Zlatiboru pokrenuli temu razvoja zdravstvenog turizma usmerenog prema deci i penzionerima. Direktan kontakt sa direktorom Specijalne bolnice Čigota Željkom Stakićem rezultirao je predlogom za kreiranje konkretnih ponuda ali i budućom posetom više turoperatera iz Rusije.

Podsećanja radi, prošle godine Zlatibor je posetio gospodin Juri Barzikin, predsednik Turističkog saveza Rusije sa nekoliko kolega iz turističke privrede Rusije i upravo ta saradnja sada se i nastavlja.

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović i direktor Turističke organizacije Arsen Đurić predstavili su potencijale ostalih hotela kao i mogućnosti investiranja u aerodrom.

Privreda & usluge Sajam