Predstava "Pukla bruka" u Domu kulture

10 Mart 2014  /  Izvor: Kulturno sportski centar Čajetina
Datum:

Hit predstavu, "Pukla bruka“ publika će moći da pogleda u petak, 14. marta, u Domu kulture u Čajetini sa početkom od 20 časova.

“Ova priča je komedija koja govori o jednom neobičnom braku. Naši glavni junaci, Aco i Bosa, rastrzani između malograđanskog koncepta života i težnje da žive život kako žele - pronalaze modus koji odgovara njihovoj situaciji. Na tragu novog života, naši junaci podstiču nas da razmišljamo o instituciji braka, iskrenosti, društvenim konstruktima i komunikaciji u zajednici.” - ocenio je Dušan Janković, pisac ovog dela.

”Ovo je priča o mladom bračnom paru, koji živi u svom malom paklu. Želeli smo da ovom predstavom pričamo o realnim stvarima na jedan duhovit i prijemčiv način. Obećavamo vam mnogo smeha, jer je komad baš pisan za mene i Tijanu, a ona je svoj deo uspela odlično da iznese.” - rekao je Miki Damjanović, glumac.

“Naši junaci podstiču nas da razmišljamo o instituciji braka, iskrenosti, odnosima uopšte i komunikaciji u zajednici. Kada su probe počele bila sam uplašena, ali sad baš uživam dok stvaramo. I zaista osećam radost na probama ove predstave.” - Milica Kralj, reditelj.

Glavne uloge pripale su: Tijani Dapčević i Mikiju Damjanoviću.

Karte za predstavu se mogu kupiti na blagajni Doma kulture, a cena ulaznice je simboličnih 100 dinara.

Kultura & tradicija Predstava Opština Čajetina, Čajetina