Predstava "Kako život" u Kulturnom centru Zlatibor

17 Januar 2020  /  Izvor: TO Zlatibor

1

U petak, 17. januara, u 20.00 časova, u pozorištu Kulturnog centra Zlatibor na repertoaru je predstava "Kako život" u izvođenju Narodnog pozorišta iz Užica.

Cena karte je 400 dinara za odrasle, 150 dinara za decu. Karte je moguće kupiti na biletarnici Kulturnog centra od 18.00 časova na dan predstave.

Podsećamo Vas da je moguće kupiti i sezonske karte za ceo repertoar pozorišnih predstava po ceni od 2.000 dinara za jednu osobu i 3.000 dinara za dve osobe.

Ova zanimljiva predstava govori o ljubavi i usamljenosti, a radnja je smeštena u starački dom u kome dešavanja teku kao i život, bez stajanja. U njoj je puno emocija, iskrenosti, nade da će sutra biti bolje... S porukom da nikad nije kasno da se vlastiti život uzme u svoje ruke i nastavi srećnije i zadovoljnije. Jer oko nas je uvek ljubav i lepota, samo je treba prepoznati. Likovi u drami žele i imaju ljubav, nisu više sami, imaju jedni druge i imaju novi život...

Predstava "Kako život" izvedena je u čast nagrađenih na nedavno završenom 24. Jugoslovenskom pozorišnom festivalu, a po oceni festivalskog selektora bila je u rangu sa ostalim (vodećim teatrima u regionu) u takmičarskom programu, što govori o njenom kvalitetu i vrednostima koje ima.

Kultura & tradicija Predstava Provod i zabava Opština Čajetina, Zlatibor