Predrag Ristanović na klupi Zlatibora

22 Januar 2018  /  Izvor: Infoera

1

Umesto Vladimira Mudrinića na klupi FK Zlatibor biće Predrag Ristanović, odluka je Upravnog odbora srpskoligaša iz Čajetine.

Predsednik Zlatibora Veljko Radulović kaže da su apsolutno zadovoljni radom i rezultaima u jesenjem delu sezone, ali očekuju da će kadrovske promene doprineti da rezultati budu još bolji.

Predrag Ristanović je poznati trener sa profi licencom, koji je predovodio užičku Slobodu, u dva navrata Vujić vodu, Slogu iz Požege, Jedinstvo iz Užica, Radnički iz Kragujevca, Javo u Super ligi i druge. Sigurni smo da će iskustvo i autoritet novog šefa stručnog štaba doprineti ostvarenju zacrtanih ciljeva.

Zlatibor je prvi deo sezone završio na drugom mestu sa četiri boda zaostatka za Smederevom i ostvario plasman u osminu finala Kupa, gde je minimalnim rezultatom savladan od superligaša Čukaričkog. Zlatiboru su u međuvremenu pristupili Stevan Radulović iz Dinama iz Pančeva, Jovan Kastratović iz Sloge iz Kraljeva, Petar Veličković Dinamo iz Vranja. Očekuje se dolazak Milovana Filipovića iz Sloge Bajina Bašta i dolazak još jednog proverenog golmana.

Ristanovićevi pomoćnici su Goran Zdravković i Vlade Todorović. Za fizičku kondiciju igrača zadužen je profesor Veljko Danilović. Očekuje se imenovanje trenera golmana, a prozivka igrača zakazana je za ponedeljak, 22. janura u podne na terenima Švajcarije.

Sport & rekreacija Promocija Fudbal Opština Čajetina, Zlatibor