Poziv EPSa za očitavanje brojila tokom vanrednog stanja

31 Mart 2020  /  Izvor: Elektroprivreda Srbije

1

„Elektroprivreda Srbije“ će u toku vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa uložiti maksimalne napore da u okviru redovnih aktivnosti očita brojila svih kupaca, poštujući sve mere zaštite. Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlje građana „Elektroprivreda Srbije“ moli sve kupce da zaključno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte.

Pored toga, mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem maila slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na mail adrese prema lokaciji brojila. 

Adrese za distributivna područja su:

- Za područje Beograda je info.centar@epsdistribucija.rs,
- za područje Vojvodine prijavastanja.ev@eps.rs,
- za područje Kraljeva prijavastanja.kv@eps.rs, (centar za naš kraj)
- za područje Kragujevca prijava.stanja.kg@eps.rs i
- za područje Niša stanja.jugoistok@eps.rs,

EPS kao društveno odgovorna kompanija moli kupce da iskoriste ovu mogućnosti i jave očitano stanje brojila čime će se dodatno osigurati tačnost i ispravnost računa.

Apelujemo na sve građane da budu odgovorni i striktno poštuju mere države donete zarad sprečavanja širenja korona virusa. Sve aktivnosti „Elektroprivrede Srbije“ usmerene su tako da su i u ovim vanrednim okolnostima obezbeđeni stabilna proizvodnja i nesmetano snabdevanje električnom energijom za privredu i građane Srbije.

Javni sektor Obaveštenja