Ponuda Zlatibora predstavljena na sajmu poslovnog turizma „WESTM 2016“

25 Oktobar 2016  /  Izvor: TO Zlatibor

1

Turistička organizacija „Zlatibor“ učestvovala je na specijalizovanom sajmu Winter Events & Spa Travel Market-u (WESTM 2016), koji se u organizaciji Turističke prizme organizuje treću godinu za redom. Specijalizovani sajam vezan za kongresnu i spa industriju Jugoistočne Evrope održan je u hotelu „Zira“ u Beogradu i okupio je  veliki broj učesnika iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Hrvatske, Slovenije, Nemačke. Ove godine na događaju su bile prisutne i velike kompanije iz Ruske Federacije koje organizuju poslovne skupove za svoje klijente širom sveta.

Tokom dva dana koliko je trajao sajam, preko sto organizatora kongresa, seminara i drugih događaja, hotela, kongresnih centara, turističkih organizacija i agencija imalo je priliku da napravi nove kontakte i dogovore za poslovnu saradnju.

Predstavnici Turističke organizacije „Zlatibor“ iskoristili su ovu poslovnu priliku da inostrane kompanije upoznaju sa kompletnom turističkom ponudom planine, naročito da im predoče mogućnosti za organizovanjem velikih događaja i skupova, tim bilding programa, kao i da im predstave mogućnosti za pripreme sportskih ekipa. 

Događaj ima za cilj uspostavljanje bolje saradnje među turističkim privrednim zemljama Jugoistočne Evrope i ostalih evropskih zemalja.

Privreda & usluge Sajam