Ponuda za prvomajske i uskršnje praznike

26 April 2013  /  Izvor: Info centar TO Zlatibor

Zlatiborski turistički poslenici su spremni da dočekaju turiste koji će provesti prvomajske i uskršnje praznike na Zlatiboru. Pored tradicionalnog prvomajskog uranka na Vodicama, lokalitetu koji se nalazi na desetak kilometara udaljenosti od centra Zlatibora, gostima će biti na raspolaganju i druga izletišta na planini.

To su kupališta u okolnim mestima Boškova voda u Ljubišu (25km), Jokino vrelo u Šljivovici (12km), kupališta u Semegnjevu (7km), kao i prostor oko vodopada u Gostilju sa uređenim piknik mestima i ugostiteljskom uslugom.

Tokom praznika zlatiborski hotelijeri su pripremili prigodne paket aranžmane i obezbedili odgovarajuće popuste u svojim objektima:
- Prvi maj i Uskrs cenovnik
- Cenovnik proleće

Turističke agencije će organizovati izlete do obližnjih turističkih lokaliteta:
- T.A. Zlateks će organizovati izlete do Stopića pećine, Muzeja pod otvorenim nebom Staro selo u Sirogojnu, vodopada u Gostilju, Mokre Gore i Višegrada (rezervacije izleta na broj telefona agencije 031/841-244).
- T.A. Zlatiborturs će organizovati izlete do Stopića pećine, Muzeja pod otvorenim nebom Staro selo u Sirogojnu, vodopada u Gostilju, Mokre Gore i NP Tare (rezervacije izleta na broj telefona agencije 031/845-957).
- T.O. Zlatibor organizovaće izlete do ski centra Tornik, na kome će posetioci uživati u panoramskom razgledanju šestosednom žičarom i vožnji tjubing stazom (rezervacije izleta na broj telefona 031/845-103).

Turizam Obaveštenja Opština Čajetina, Zlatibor
Preuzmi: Prvi maj i Uskrs cenovnik (176.87 KB) , Cenovnik proleće (162.36 KB)