Počela prodaja ulaznica za muzičko-kulturni festival "Hills up"

20 Jun 2014  /  Izvor: Opština Čajetina

1

Kao što je i najavljeno, sredinom juna, počela je prodaja ulaznica za muzičko-kulturni festival pod nazivom „Hills up“. Prodaja karata po ceni od 499 dinara za pojedinačne ulaznice za prvi i drugi dan festivala, 599 dinara za treći dan festivala i do 1299 dinara za komplet ulaznica za sva tri dana, vrši se putem sajta www.hillsup.com i www.ticketline.rs, kao i na prodajnim mestima ticketline-a.

Tokom tri večeri trajanja festivala publika će imati priliku da čuje: Van Gogh, S.A.R.S., Ramba Amadeusa & Two Winetous, 357, Zemlja gruva, Osmi dan, Bad Copy, Real Tribute Red Hot Chili Peppers, Moondance, Sicksoul, Helm, Sofa Kru & MC Sicksoul, kao i goste iz susednih zemalja: Letu štuke i Edo majka i mnogi drugi. Za ljubitelje elektronske muzike nastupiće: The Beatshakers, Sevdah baby live, As FM Party, Zap Me Strobe (Ivee & Damjan Eltech) DJ Felipe Navarro.

Putem sajta www.hillsup.com počele su prijave za takmičenja u planinarskom orijentiringu i košarci.

Organizatori Festivala: Udruženja građana E-Zona i Serdar iz Čajetine uz tehničku podršku opštine Čajetina i Turističke organizacije Zlatibor, najavljuju brojna iznenađenja, kao i da će deo prihoda od ulaznica biti uplaćen u humanitarne svrhe.

Organizacioni odbor Festivala

Kultura & tradicija Festival Provod i zabava Opština Čajetina, Zlatibor