Plesni studio "Star dance" nastupa na Zlatiboru

17 Jun 2015  /  Izvor: KSC Čajetina
Datum:

1

TO Zlatibor obaveštava da je zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uslova koncert plesnog studia "Star dance" otkazan.

Plesni studio „Star Dance“ planira, da i ove godine 21. juna, svojom izvedbom, gde će učešće uzeti preko 300 plesača, sve prisutne ostavi bez teksta i ponovo se predstavi publici na Kraljevom trgu na Zlatiboru priređujući celovečernji Plesni šou!

Veliki broj njihovih članova iz Čačka, Gornjeg Milanovca i Požege predstaviće bogat scenski program za sve uzraste pa se ovaj događaj nameće kao idealna prilka da uz sjajne street plesove, fenomenalnu muziku i dobru atmosferu kvalitetno provedete vreme na Zlatiboru.

Plesni studio "Star Dance“ se u prethodnih 14 godina nametnuo pozitivnom energijom i velikim brojem članova, koji svojim načinom života odolevaju teškom vremenu. Dobrim ritmom i osmesima mladih, Star Dance naprosto širi pozitivno raspoloženje, a navedenim nastupom planira da završi jako uspešnu sezonu i da najavi predstojeće akcije ove renomirane plesne kuće kod nas

Dovoljno razloga da 21. juna od 18 časova budete na Kraljevom trgu na Zlatiboru!

Ceo događaj upotpuniće sjajni DJ-evi, koji će već od 16 časova dobrom muzikom zagrejati atmosferu najavljujući koncert i njegov početak od 18h.

Plesni studio „Star Dance“ se posebno zahvaljuje JP Kulturno sportski centar Čajetina i TO Zlatibor na nesebičnoj podršci u realizaciji planiranog plesnog događaja.

Kultura & tradicija Koncert Provod i zabava Opština Čajetina, Zlatibor