Plesna škola STEP UP Zlatibor održala čas fitnesa na otvorenom

13 Maj 2014  /  Izvor: Plesna Skola STEP UP na FB, O Zumba fitnesu, Pogledajte jednu zumba igru

U popodnevnim časovima protekle nedelje, meštani Čajetine prisustvovali su zabavnom času plesa na otvorenom članica STEP UP plesne škole Zlatibor održanom na platou ispred Biblioteke Ljubiša R. Đenić u Čajetini.

Ova mala promocija sporta i igre uz elektro dance muziku sa latino ritmovima oslobodila je one najmlađe da se pridruže.

STEP UP - Plesni sportski klub svoje aktivnosti sprovodi na Zlatiboru/Čajetini, Užicu i Sevojnu i broji oko 100 članova. Ove godine postaje i član Plesnog Sportskog Saveza SAPO.

Plesna škola STEP UP neguje nekoliko pravaca plesa: zumba fitness, step aerobic, street dance, latinoameričke plesove: salsu, tango, sambu, rumbu...

Street show dance nastupi su većinom bili humanitarnog karaktera realizovani na gradskom trgu u Užicu (Bitka za bebe), u medicinskoj školi (prikupljanje pomoći za Unu Savić), u OS ALEKSA DEJOVIĆ (Koncert za decu sa posebnim potrebama), na Zlatiboru (festival PARK FEST Užice)...

Početkom juna planiran je veliki humanitarni nastup 100 članova kluba na užičkom trgu.

Ako se pitate šta je zumba fitnes i da li možete da je upražnjavate, evo kratkog odgovora. Zumba fitnes je fitnes inspirisan latino plesom i mogu ga upražnjavati svi koji mogu da plešu pri čemu ne moraju da poseduju bilo kakva plesna predznanja.

Nije potrebno da imate iskustvo u igri i vežbanju – sve što vam treba je samo dobra volja. Ostalo će doći samo od sebe,  a uz to ćete i bolje izgledati, odlično  se provesti, bolje osećati, biti sigurniji i imati više samopouzdanja, imati bolje držanje i strukturu tela.

Plesna škola STEP UP iz Užica, organizuje Zumba fitnes u Domu kulture Čajetina dva puta sedmično.

Časovi počinju četvrtkom u 20h i nedeljom u 18h u trajanju po dva sata.
Tokom leta treninzi se neće prekidati.

Cena: 1.800din/mesečno

Ukoliko volite zabavnu muziku i fitnes, pridružite se.

Više informacija možete dobiti od kondicionog trenera
Marka Pejića na 060/488.9.888
 

Sport & rekreacija Promocija Provod i zabava Opština Čajetina, Zlatibor, Čajetina