Pesma za Evroviziju - Naiva: Poslušajte pesmu "Skidam"

22 Februar 2022  /  Izvor: TELEGRAF

1

Naiva - umetničko ime Ivane Jajčanin. Rođena je na Zlatiboru 27. februara 1993. godine. Nakon završene osnovne škole na Zlatiboru, upisala je Užičku gimnaziju i tada se prvi put susrela sa javnim nastupom i razvila ljubav prema pevanju. 2012. godine u Beogradu upisuje Fakultet političkih nauka i počinje profesionalno da se bavi pevanjem. Pored plivanja, uživa u učenju stranih jezika i planinarenju.

Talentovana Naiva je privukla veliku pažnju na prošlom takmičenju za našeg predstavnika za Evroviziju. Predstavila se sa pesmom „BAŠ BAŠ“ i osvojila drugo mesto. Ove godine Naiva se vraća na takmičenje sa pesmom “Skidam” za koju je tekst napisala Jelena Zana, muziku potpisuje bunjar grupe Zana Zoran Babović Babonja, a Željko Veljković je producent i aranžer pesme.

- Zaista je privilegija ponovo učestvovati na takmičenju za pesmu za Evroviziju. Biće sigurno uzbudljvo, ako ne i najuzbudljivije takmičenje do sada. Važno mi je da moju novu pesmu ispromovišem najbolje što mogu i da doprem do šire publike, što možda u nekom drugom slučaju ne bi bilo moguće. Spot smo uradili u avgustu prošle godine i ovim putem bih želela da se zahvalim Srđanu Stojkoviću i S.Ž. Zlom bez kojih ovog spota apsolutno ne bi bilo. Takođe i veliko hvala Imaginarium concept store-u Damsel in distress koji su takođe pomogli - izjavila je zadovoljna Naiva.

Uživajte u pesmi i zanimljivom spotu za koji režiju potpisuje reditelj Zli, koji je osmislio i režirao preko 400 muzičkih spotova.

Poslušajte pesmu "Skidam" i glasajte za Naivu 10-14. maja na 66. takmičenju za pesmu za Evroviziju:


 

Kultura & tradicija Zanimljivosti Opština Čajetina, Zlatibor