Park Fest Užice 2017.

27 Jul 2017  /  Izvor: ParkFest
Datum: -

Park Fest je manifestacija koja je osnovana 2010. godine. Kroz Park Fest svake godine prođe veliki broj turista iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore kao i mnogih drugih zemalja iz regiona i šire. Park Fest je vise od manifestacije. To je ujedno i mesto gde se jedinstvenom prilikom sastane nekoliko generacija - od onih koji su skoro napustili kolevku, preko onih koji napuštaju preduzeća i radno vreme ne bi li slušali svoje omiljene muzičke grupe, do penzionera koji ponosno prisustvuju onome što njihova omladina radi. Ceo projekat koji je u realizaciji Udruženja građana Omladina Užica podržan je od Grada Užica, Turističke organizacije Užica, kao i Ustanove Veliki park.

ParkFest 2017 program:

28. jul: Teorija zavere, Hurleur, Bolesna Štenad, Rambo Amadeus, Brkovi, DJ Munja DeejayMunja DjMunja Dj Munja, REBEL B

29. jul: Brat, Scordisci, Sharks, Snakes & Planes, Bajaga, Smoke Mardeljano, Igor Garnier, Nemanja Groover Bajkin, Steve Drop

Komplet ulaznice po ultra promo ceni od 800 RSD, za oba dana festivala, možete nabaviti u svim prodajnim mestima Win Win-a širom Srbije, kao i u Gradskoj kafani, ili na štandu u Užicu do cetvrtka 27.07. Požurite, jer broj ulaznica je ograničen. Nakon toga prodavaće se dnevne ulaznice, po ceni od 500 din, i kupovaće se na samom ulazu na manifestaciju.

Nađemo se na ParkFest-Užice 08.

Kultura & tradicija Festival Provod i zabava Opština Užice, Užice