Otvoreni bioskop na Gold gondoli

21 Jul 2023
Datum:

1

Po prvi put na Zlatiboru, ljubitelji kinematografije  imaće priliku da u petak, 28. jula, na međustanici Gold gondole,  uživaju u jedinstvenom doživljaju - bioskopu na otvorenom u kombinaciji sa noćnom vožnjom gondolom.
Toplo letnje veče u prirodi u blizini Ribničkog jezera, mirisi borove šume, dobro društvo, kokice i filmska magija može da počne.

Otvoreni bioskop na gondoli će, tokom projekcija planiranih za ovo leto, prikazati filmske hitove za svačiji ukus, a premijerno prikazivanje je rezervisano za  domaći  hit „Leto kada sam naučila da letim“.
Film „Leto kada sam naučila da letim“, prema istoimenom romanu Jasminke Petrović, u režiji Radivoja Raše Andrića, je priča o ljubavi, odrastanju, vrednostima porodice i prijateljstva koja će vas barem na trenutak ponovo provesti kroz hodnike bezbrižnog detinjstva. Publika, koja je ovaj film ispratila višeminutnim aplauzima i ovacijama na samoj premijeri, a koji je Gold gondola odlučila da prikaže na svojoj prvoj projekciji, je film u kome će zajedno uživati gledaoci svih generacija. U glavnoj ulozi je Klara Hrvanović, zatim Olga Odanović, Snježana Sinovčić, Žarko Laušević i mnogi drugi. Dodatni šarm filmu donosi muzika koju potpisuje talentovani Vasil Hadžimanov.

Uvođenjem novih sadržaja JP „Gold gondola Zlatibor“ doprinosi dodatnom kvalitetu gondole kao turističkog proizvoda, pruža nove turističke atraktivnosti i daje jednu savremenu ponudu turisti kome je to danas neophodno u spoju modernog i tradicionalnog.


Prvi polazak sa početne stanice Gold gondole je u 20.00h, a poslednji u 20.30h.
Početak projekcije je u 21.00h, a povratak na početnu stanicu u 23.00h.

Cene karata:
Odrasli: 2.000,00 dinara, deca: 1.400,00 dinara, porodični paket (do 4 osobe) 5.000,00 dinara
*U CENU KARTE URAČUNATA JE NOĆNA VOŽNjA GONDOLOM DO LOKACIJE, PROJEKCIJA FILMA, KOKICE, PIĆE PO IZBORU – (VODA ILI PIVO „ZLATNI KRAFT.“)

Dođite da zajedno doživimo magiju pod zvezdama! 

Kultura & tradicija Zanimljivosti Opština Čajetina, Zlatibor