Otkazan treći izložbeno prodajni sajam Kriva Reka Zlatibor

7 Septembar 2018  /  Izvor: Zlatiborski Eko Agrar

1

Treći izložbeno prodajni stočni sajam u Krivoj Reci zakazan za 27.09.2018. godine neće biti održan. S obzirom da se do 17.septembra prijavilo jako malo učesnika koji bi svoju stoku izlagali na Sajmu,  organizacioni tim doneo je Odluku da se manifestacija zakazana za 27.09.2018. godine, ne održi na stočnoj pijaci u Krivoj Reci.

Iz Eko agrara ističu da su manifestacije ovog tipa veoma značajne jer pružaju uvid u kvalitet stočnog fonda i omogućavaju povezivanje, kulturu zajedištva, afirmišući razvoj  stočarske proizvodnje i poljoprivrede u opšte, pa s žaljenjem konstatuju da većina čajetinskih poljoprivrednika još uvek nije spremna za jednu ovakvu manifestaciju.

PD  „Zlatiborski eko agrar“d.o.o.  u Čajetini ima nameru i  da u svakom pogledu podrži sajmove ovog tipa i nada se da će u buduće potreba i značaj za održavanje ovakvih manifestacija biti prepoznata i od samih poljoprivrednih proizvođača (odgajivača stoke).

S namerom  dobre saradnje u duhu razvoja i unapređenja poljoprivrede,
Organizacioni tim   PD  „Zlatiborski eko agrar“d.o.o. 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Privredno društvo za razvoj poljoprivrede „Zlatiborski Eko Agrar“ doo 27. septembra 2018. godine u Krivoj Reci organizuje „Treći izložbeno prodajni sajam“. Javni poziv za sve poljoprivrednike iz zlatiborskog okruga otvoren je do 17. septembra ili do popune mesta. Posetioce i izlagače očekuju vredne nagrade.

Za 1. mesto obezbeđeno je po 20.000 rsd kao i tona stočne hrane.

Prijave na telefon:
Ivan Gujaničić 0628812140, ivan.gujanicic@ekoagrar.org
Miljko Radišić 0648517653, miljko.radisic@ekoagrar.org
 

Privreda & usluge Privredne aktivnosti Opština Čajetina, Kriva Reka