Održiva upotreba bioenergije u energetske svrhe - uloga civilnog društva i medija

27 Maj 2015  /  Izvor: RRA Zlatibor
Datum:

1

Projekat "Promocija održive upotrebe bioenergije u Zlatiborskoj Oblasti’’ sprovodi Regionalna razvojna agencija Zlatibor uz podršku Vlade Savezne Republike Nemačke, preko Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju/GIZ. Projektne aktivnosti su koncentrisane u 6 lokalnih samouprava u Regionu i usmerene su na ključne aktere u ovom procesu koji dolaze iz javnog, civilnog i privatnog sektora.

Jedan od ciljeva projekta jeste jačanje međusektorske saradnje i podizanje kapaciteta unutar civilnog društva za održivo upravljanje biomasom u Regionu. Otuda organizujemo edukativnu radionicu za predstavnike organizacija civilnog društva i medija sa teritorije Zlatiborske oblasti, 28. maja 2015. godine u Konferencijskoj sali Hotela „Zlatiborska nod“ na Beloj Zemlji, Užice sa početkom u 10:00 časova.

Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešde na radionici, kako bi spoznali svoju ulogu u ovom procesu i stekli nova znanja potrebna za njeno sprovođenje. Verujemo da kao region, koji je bogat drvnom biomasom i strateški opredeljen ka turizmu, poljoprivredi i srodnim industrijama, treba da se okrenemo široj upotrebi obnovljivih izvora energije na održivim i ekološki prihvatljivim osnovama.
Putni troškovi de biti pokriveni od strane organizatora.

Potvrda učešća slanjem poruke na adresu elektronske pošte petar.vukotic@rrazlatibor.rs ili
na brojeve telefona: 031/510-098, 065/9230-857.

Privreda & usluge Promocija Opština Užice, Bela Zemlja
Preuzmi: Agenda (554.23 KB)