Od studenta do karijere u IT-ju - otvoren poziv za konferenciju na Zlatiboru

19 Jun 2017  /  Izvor: Netokracija
Datum: -

1

Studentska IT konferencija ‘We are the FUTURE of IT’ održaće se na Zlatiboru od 13. do 16. oktobra tekuće godine u organizaciji Studentske unije Fakulteta tehničkih nauka Novi Sad. Cilj projekta jeste da okupi studente iz IT sektora sa što više fakulteta iz zemlje i da ih upozna sa savremenim tokovima i trendovima u oblasti informacionih tehnologija te nadogradi njihova znanja i veštine.

Predstojeća We are the FUTURE of IT konferencija će uz pomoć stručnih predavača, praktičnih primera i radionica približiti studentima neke od najbitnijih trendova iz sveta tehnološkog preduzetništva. Ovo će biti prava prilika da mladi prikupe potrebno znanje i iskustvo kako bi započeli svoje karijere u pomenutoj industriji, kako bi dobili šansu za napredovanje i stručno usavršavanje. Sa druge strane, cilj samog projekta je da okupi studente iz IT sektora sa svih fakulteta u Srbiji radi:

- Razmene informacija i iskustava, različitim načinima pristupa i rešavanja konkretnih problema u oblasti informacionih tehnologija,
- Upoznavanja sa načinom rada i poslovanjem IT kompanija u Srbiji,
- Sticanja novih znanja i veština,
- Ličnog kontakta i upoznavanja sadašnjih studenata i ljudi iz privrede,
- Uspostavljanja trajnog profesionalnog kontakta i buduće očekivane saradnje.

Podsećanja radi, Studentska unija Fakulteta tehničkih nauka Novi Sad je organizacija koja promoviše savremene tendencije u oblasti inženjerstva, promoviše održivi razvoj i povećava nivo neformalnog obrazovanja. Kroz svoj dugi period postojanja do sada je organizovala razne naučne, stručne i istraživačke projekte iz oblasti u kojima deluje.

Više informacija o samom događaju, poput cena učesničkih paketa i prijava moguće je pronaći na zvaničnoj Facebook stranici konferencije We are the FUTURE of IT.

Privreda & usluge Seminar Opština Čajetina, Zlatibor