Novogodišnji program na Zlatiboru, koncerti Dragane Mirković i grupe Neverne bebe

28 Novembar 2018  /  Izvor: Opština Čajetina

1

Godinu jubileja, u kojoj slavimo 125 godina organizovanog bavljenja turizmom na Zlatiboru, završavamo sa više nego atraktivnim koncertima grupe „Neverne bebe“ 30. decembra i pevačice Dragane Mirković u samoj novogodišnjoj noći na Kraljevom trgu u centru Zlatibora - najavio je Vladimir Živanović, direktor Turističke organizacije Zlatibor, uz konstataciju da su oba koncerta besplatna a što je za sve posetioce omogućila Opština Čajetina, uz podršku prijatelja koncerata kompanije Pionir Subotica.

Živanović je dodao da će i tada ali i tokom kompletne zimske sezone raditi svi zabavno-sportski sadržaji i da će, ukoliko i ne bude dovoljno snega, u tim prazničnim danima biti osnežen lokalitet Obudojevica u samom centru Zlatibora, tako da će najmlađi moći da uživaju u sankanju i skijanju.

Iznoseći utiske o svom koncertu na Zlatiboru, Dragana Mirković je naglasila da će joj to u 35 godina dugoj karijeri biti prvi put da negde peva u novogodišnjoj noći, koju je do sada uvek provodila u društvu svoje porodice. „Nadam se snegu, divnoj atmosferi i jednom sasvim novom iskustvu“ dodala je Mirkovićeva.

Milan Đurđević, frontmen grupe „Neverne bebe“ je takođe obećao odličan provod na koncertu i dodao da će, u godini u kojoj slave 25 godina rada, posetioci moći da uživaju u svim njihovim najvećim hitovima.

Kultura & tradicija Koncert Provod i zabava Opština Čajetina, Zlatibor