Novi letnji sadržaji na Torniku - bob na šinama, mini golf teren

15 Avgust 2014  /  Izvor: Skijališta Srbije, TO Zlatibor

1

JP "Skijališta Srbije" pozivaju na otvaranje boba na šinama u utorak, 19. avgusta u 12:00 časova u ski centru Tornik.

Skijališta Srbije, unapređenjem postojećih i uvođenjem novih sadržaja, žele da predstave novi koncept aktivnog letnjeg odmora i učine da planine postanu leti popularne kao i zimi, zahvaljujući brojnim sadržajima i odličnoj zabavi koju nude. Na Torniku je, od prošle letnje sezone, moguće uživati u brojnim letnjim sadržajima kao što su: planinski biciklizam na novoizgrađenim biciklističkim stazama, panoramska vožnja žičarom, na kojoj je omogućen i prevoz bicikala i mauntin kartova kao i vožnja na tjubing stazi. Od ovog leta, centar je bogatiji za bob na šinama, golf teren, multifunkcionalni teren i novo dečje igralište.

Bob na šinama predstavlja specijalizovanu stazu za spuštanje kroz šumsko prirodno okruženje tokom čitave godine. Instalacija je opremljena specijalnim sankama pričvršćenim na šinski sistem koje mogu koristiti odrasli i deca u pratnji odraslih. Posle Kopaonika, ovo je druga instalacija ovakve vrste u zemlji i ovom delu Evrope, a svi posetioci Tornika moći će u njoj da uživaju od petka, 15. avgusta.

Mini golf teren je zabava za korisnike svih uzrasta, izgrađen tako da je potupno uklopljen u prirodni ambijent Tornika. Na terenu je moguće organizovati i takmičenja na 9 rupa sa vrhunski kvalitetnom opremom.

Multifunkcionalni sportski teren na kome je moguće baviti se košarkom, fudbalom i tenisom. Uz teren se nalaze i tribine za posmatrače kapaciteta 60 osoba. Pogodan je za organizovanje sportskih aktivnosti, treninga, priprema i takmičenja.

Kontakt telefon:
+ 381(31) 315-0004
+ 381(31) 315-0005
 

Sport & rekreacija Obaveštenja Provod i zabava Opština Čajetina, Zlatibor
Povezano: Ski centar Tornik