Nove medalje za Klub borilačkih veština Šogun Čajetina

28 Septembar 2016  /  Izvor: KSC Čajetina

1

Članovi čajetinskog Kluba borilačkih veština Šogun osvojili su osam medalja na dva takmičenja tokom septembra. U MMA duelu reprezentacija Srbije i Bugarske, održanom u Dimitrovgradu, srebrne medalje u „lajt“ verziji pripale su: Snežani Milovanović, Tamari Toskić, Milici Ćorović, Jeleni Marjanović i Vukmanu Božoviću.

Na „Teogenes kupu“ održanom u Beogradu, takođe u „lajt“ verziji kombinovanih borilačkih veština, Tamara Toskić osvojila je zlato, Jelena Marjanović srebro, a Milica Ćorović bronzu.

Šogun je odnedavno pojačan i novim trenerom - u klub se vratio Goran Gavović, koji je pre nepune decenije zajedno sa Radišom Spasojevićem osnovao klub. On će u narednom periodu biti zadužen za udaračke sportove (boks, kik boks), a narednog meseca klubu će se priključiti još dvojica trenera, Branko Blagojević i Gvozden Gavović. Prema rečima Gorana Gavovića, jedan od prioriteta kluba u narednom periodu biće kvalifikacije za planetarna MMA takmičenja, koja će se održati u decembru u Ukrajini i dogodine u Turskoj.

Sport & rekreacija Promocija Opština Čajetina, Čajetina