Nova godina 2018. Zlatibor - Jelena Tomašević, Toni Cetinski, Lexington bend, Riblja Čorba

8 Decembar 2017
Datum: -

1

Zlatibor će tokom predstojećih novogodišnjih praznika svojim gostima ponuditi vrhunski zabavni program. Biće to na najposećenijoj planini još jedna Nova godina za pamćenje, sadržajnija nego prethodne.

Kako „Zlatiborske vesti” saznaju, čak četiri izuzetna koncerta organizuju se tokom četiri novogodišnje večeri na Kraljevom trgu. Praznična euforija na pozornici kraj „Zlatnog bora” počinje u petak 29. decembra u večernjim satima, nastavlja 30. i 31. uveče, kao i 1. januara, uz vrhunske izvođače i bendove. Sa programom nas je upoznao direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović:

- Najpre se 29. decembra uveče na Kraljevom trgu održava koncert „Riblje čorbe”, to je poklon Zlatiboru od subotičke kompanije „Pionir” (vlasnika hotela „Tornik”) povodom 100 godina postojanja.

Zatim 30. decembra uveče ovde pred publiku na otvorenom izlazi Toni Cetinski.

Za doček Nove 2018. godine na Kraljevom trgu je predviđen koncert Jelene Tomašević, a najluđu noć će uveličati i nastup trubačkog orkestra Marka Gligorijevića kao i raskošan vatromet.

Zanimljivo će na ovoj pozornici biti i 1. januara kada nastupa „Leksington bend”.

Organizatori ovih programa, opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor, obećavaju sjajan provod na najlepšoj planini u Srbiji koja će, sigurni smo, tokom novogodišnjih praznika biti prepuna gostiju - najavio je Živanović za „Zlatiborske vesti”.

Marija Jeremić, Zlatiborske vesti

Kultura & tradicija Koncert Provod i zabava Opština Čajetina, Zlatibor