Nova 2020. godina Zlatibor - Miroslav Ilić na Kraljevom trgu

30 Decembar 2019  /  Izvor: Zlatiborske vesti

1

Opština Čajetina, po dugogodišnjoj tradiciji, s posebnom pažnjom priprema obeležavanje novogodišnjih praznika na Zlatiboru. Uz atraktivne zabavno-muzičke sadržaje s poznatim izvođačima na Kraljevom trgu, gde se na izmaku stare i ulasku u Novu godinu uvek okuplja hiljade posetilaca. Tako je za doček 2020. godine već ustanovljen program, rekao nam je Arsen Đurić i za „Zlatiborske vesti” najavio četiri novogodišnja koncerta na pozornici Kraljevog trga u dane praznika, s raznolikim programom za sve ukuse.

Tu četvorodnevnu seriju vrhunskih koncerata na otvorenom započinje trubač Dejan Petrović sa svojim Big bendom 29. decembra uveče. Sledi naredne večeri (30.12.) popularna pevačica Maja Berović. A na prelasku iz stare u Novu godinu na Kraljevom trgu svoj koncert održaće Miroslav Ilić, legenda naše narodne muzike. Tradicionalno će u noći dočeka tačno u ponoć biti priređen vatromet uz svirku trubača, kuvano vino i rakiju, tako da je dobar provod zagarantovan.

A prve večeri Nove 2020. godine Kraljev trg biće u znaku dobre rok muzike, jer ovde tada nastupa poznati sastav Van Gog.

Kultura & tradicija Koncert Provod i zabava Opština Čajetina, Zlatibor