Ne morate da budete Lepa Brena da bi imali savršenu frizuru na Zlatiboru!

29 Mart 2014  /  Izvor: Akademija Aleksandar Kapriš, Hotel Palisad, FB strana Akademija Aleksandar Kapriš

Ne morate da budete Lepa Brena, Neda Ukraden, Nina Badrić, Dragana Mirković ili Jelena Tomašević kako bi imali savršenu frizuru na Zlatiboru!

Proslavljeni modni frizer Aleksandar Kapriš od nedavno, pored salona u Beogradu i Kopaoniku, radi i u svom salonu na Zlatiboru. Ovaj novi hair studio nalazi se u najstarijem zlatiborskom hotelu, renoviranom Hotelu Palisad. O načinu rada možete se informisati na www.aleksandarkapris.com dok na na FB stranici Akademije Aleksandar Kapriš uvek možete pronaći korisne savete za negu kose i zanimljivosti vezane za frizerski zanat.

Aleksandrov savet za proleće glasi: "Vreme je za prolećno sređivanje! Skratite krajeve, osvežite boju, izvucite pramenove... Opčinjenost lepotom je ok. Ali potrudite se da poradite na sebi iznutra. Kad blistaju oči, lako ćemo srediti i kosu i nokte :) "

Akademija Kapriš je uvek otvorena i za mlade ljude: "Ako još niste odabrali svoj životni poziv, javite se na 065/ 40 24 113. Uvek smo raspoloženi da stvaramo neke nove vrsne znalce ovog sjajnog zanata..."

I naš savet za kraj:
Ako pravite prolećnu promenu, pravite je na glavi!

Fotografije preuzete sa FB strane Akademija Aleksandar Kapriš

Privreda & usluge Promocija Ulepšavanje Opština Čajetina, Zlatibor