Najbolje EDM žurke u zlatiborskom okrugu - Loud Music Group

16 April 2015

Druga u nizu najboljih EDM žurki u Užicu! Loud Music Group vol 2. Ovoga puta u Ribolovčevom ZUBu!
Za pultom i ovoga puta Dreamtrack i mladi Luka YNWA!
U sklopu zurke promocija Next Festival - Užice
Ulaz 100rsd
Let me see how you fucking rave! \o/

++++++++++

Luka Damljanović, užički DJ, slušaocima poznatiji kao Luka YNWA započinje svoju karijeru 2013. godine. Odlikuje ga bigroom, electro i progresiv house zvuk. Do sada je nastupao u najposećenijim užickim kaficima i sarađivao sa najvećim imenima užičke elektronske scene. U petak ga možete slušati od 22:30 do 23:30 i od 00:30 do 1:15.

++++++++++

Dreamtrack, DJ i Producent sa Zlatibora, u prethodnim godinama radio je po klubovima u Užicu i na Zlatiboru kao i promo žurke za HillsUp Festival. Resident DJ u klubu Gurus House na Zlatiboru.
Njegove radove su slušali i podržali neki od najpoznatijih EDM izvođaća današnjice kao sto su Nicky Romero, Don Diablo, Sander van Doorn i sl. Takođe, njegovi miksovi su bili u vrhu top liste na Beatport-u i dobili su support od mnogih kolega i label-a. Najviše pušta Progressive House uz primese Electro House muzike. Razvio je jedinstven stil miksovanja koji necete cuti ni kod koga drugog! Vrlo često pušta muziku praveći live MashUp-ove. Njegovi setovi nikoga ne ostavjaju ravnodušnim ili na stolici u šta ćete se uveriti u petak od 21do 22:30 pa od 23:30 do 00:30 (Hellteck) i od 1:15 do 2 (Hellteck)

Turizam Koncert Provod i zabava Opština Užice, Opština Čajetina