Najavljena letnja turistička sezona i festival "Hills Up"

4 Jul 2014  /  Izvor: Opština Čajetina

1

Danas, 4. jula, je u Pres centru Udruženja novinara Srbije u Beogradu održana konferencija za novinare povodom letnje turističke sezone na Zlatiboru i predstojećeg muzičko - kulturnog festivala ’’Hills Up’’.

Medijima su se obratili predstavnica Turističke organizacije Zlatibor Jelica Tošić, PR festivala "Hills Up" Tijana Radišić, kao i učesnici festivala, grupe Zemlja gruva i SevdahBaby.

Jelica Tošić je prisutnima predstavila nove sadržaje na Zlatiboru za ovu letnju sezonu. Naglasak je stavljen na novootvoreni kamp koji je počeo sa radom od june ove godine i jedan je od najsavremenijih u ovom delu Evrope. Počeo je sa radom i centar Tornik, koji pored standarnih sadržaja ove godine nudi multifunkcionalne sportske terene, teren za mini golf i adrenalinsku atrakciju, bob na šinama. Tokom vrelih letnjih dana za sve posetioce ove planine u ponudi su kupališta u okolini, kao i otvoreni bazeni u samom turističkom centru. Cene smeštaja ostale su na prošlogodišnjem nivou, ali su i pored toga hotelijeri pripremili specijalne popuste za goste. Ona je najavila bogat program "Zlatiborskog kulturnog leta" koji je od ove godine upotpunjen novim muzičkim događajem.

Na Zlatiboru će po prvi put od 24. do 26. jula, na Tić polju, biti održan festival pod nazivom "Hills Up". Reč je o festivalu koji će u muzičkom delu programa okupiti neka od najpoznatijih  imena domaće rok i elektronske muzike. Tokom tri večeri trajanja festivala publika  će imati priliku da čuje: Van Gogh, S.A.R.S., Bad Copy, Ramba Amadeusa, Zemlja  gruva, The Beatshakers, SevdahBaby i mnoge druge.

Cena pojedinačne karte iznosi 499 dinara za prvi i drugi dan manifestacije, 599 dinara za treći, a komplet ulaznica za ceo festival je 1.299 dinara. Ulaznice se mogu kupiti putem sajta hillsup.com i ticketline.rs, na prodajnim mestima ticketline-a, kao i u prostorijama Saveza studenata Beograda.

Savez studenata Beograda je kao partnerska organizacija za sve zainteresovane obezbedio aranžman u iznosu od 3.999 dinara. Aranžman obuhvata: kartu za sva tri dana festivala, povratnu autobusku kartu, ulaz u kamp i kamp mesto za sva tri dana - rekla je Tijana Radišić, PR festivala.

Na kraju konferencije obratili su se i predstavnici bendova SevdahBaby i Zemlja gruva koji su najavili svoje nastupe za 25., odnosno 26. jul i izrazili zadovoljstvo što će imati priliku da učestvuju na ovom festivalu.

Turizam Promocija Provod i zabava Opština Beograd, Stari grad