Na Zlatiboru snežne igre bez granica

3 Februar 2018  /  Izvor: Sportski savez Čajetina
Datum:

1

Zbog nedostatka snega „Igre bez granica“ planirane za 8. februar, na skijalištu Obudojevica, odlažu se za 15. februar. Organizator, Sportski savez Čajetine, ističe da se, usled objektivnih razloga, nije moglo postupiti drugačije, ali se pozivaju svi zainteresovani učesnici, kao i oni već prijavljeni, da se odazovu za naredni zakazani termin.

U organizaciji Sportskog saveza Čajetina, na Zlatiboru (Obudojevica) 15.02.2018 godine, biće održane „Igre bez granica na snegu“. Pravo učešća imaju svi klubovi sa teritorije opštine Čajetina.

Cilj ove akcije je da decu izvedemo na sneg, upoznavanje i druženje sa decom iz drugih klubova, kao i razvijanje takmičarskog duha. Sportski savez je obezbedio prigodne nagrade kao i tople napitke za sve takmičare (čaj, kafa).

Ekipe će se nadmetati u 5 različitih disciplina + bonus igra u kojoj učestvuju samo roditelji.

Prijava ekipa do 06.02.2018., potrebnu dokumentaciju dostaviti Sportskom savezu Čajetina. (Ukoliko je jedan takmičar prijavljen u tri ekipe, može nastupiti samo za dve, dogovor trenera ili prve dve ekipe koje dostave spisak). Jedan takmičar može da učestvuje najviše u dve ekipe!

Za sve dodatne informacije:
Nemanja Kutlešić 0644024292

Sport & rekreacija Takmičenje Opština Čajetina, Zlatibor
Preuzmi: Pravila takmičenja (45 KB) , Prijava za takmičenje (22.16 KB)